AfA

AFA symbol

Jag har insett hur belägenheten är inom de flesta svenska myndigheter, hur de agerar mot sjuka och svaga människor, hur de hänsynslösa hycklarna utövar myndighetsissbruk. Anti-nätverken i Sverige växer men har ingen som helst aktiv verksamhet och den största fraktionen består av omedvetna individer som bara tycker det är roligt att vara med.
Miljö-extremer och vänsteraktivister i Sverige har en annan agenda än det som intresserar mig och har sällan kopplingar till någon fraktion av AFA.
I utlandet däremot agerar vissa stora fraktioner av AFA med kraft.
Skillnaden i styrka och resurser illustreras av denna bild:
(Men skillnaden är ännu större, bl.a. finns naturligtvis stora judiska resurser inom delar av AFA)
AfA comes to Sweden -soon
Jag hoppas och tror att medvetenheten om den utbredda svenska falskheten som slår mot de svagaste i samhället, kommer att öka markant både i Sverige och i andra länder.
Det finns som många vet, illasinnade högerkrafter i samhället som verkar lika väl via socialdemokraterna, men det jag kan lägga till är att det finns en otäck sektor bland svenska medborgare sen mer än hundra år.
Då ser jag till den själsliga belägenheten, den belägenhet som gett upphov till både varianter på fascism och rashygienen.
I Örebro finns många exempel på hycklande och ljugande tjänstemän/ /handläggare och värsta hycklar-exemplet av alla tycks -2014 sitta som ordförande i Öfn.
Individer som lider svårt av att drivas i social-fascistisk anda och de drivs av sitt inre mörker. Såna typer söker såna uppdrag i Sverige, de får dem och stannar länge. De som raserar för de som bygger upp kommer dock alltid att bita i gräset. Hörde det senast från mr Obama i samband med IS, men det är en universell sanning. Man behöver egentligen bara sitta ned och vänta men det känns bättre att vara lite aktiv, och åtminstone informera.

Drabbade /insatta kan kommentera -går till e-bok

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s