Facebook är oanvändbart i seriösa syften

Jag slutade använda Facebook och förde över en del material till WordPress. Det är hopplöst att jobba med FB-sidor, det går inte att få full kontroll och vad som helst kan hända. Särskilt hopplöst med extra sidor. Samma gäller om man lämnar ut sitt Visakortnummer till FB då man sätter ut annons eller marknadsför ett inlägg.
Total villervalla uppstår! FB fortsätter dra samma (mindre) belopp varje vecka trots att det var uppställt som en engångs-marknadsföring!
Ibland krävs man på någon hundralapp, ibland på en krona och några ören.
Jag spärrade kortet och får sen dess ständigt påminnelser att FB inte kan debitera mig. Stängde ned min sida helt under lång tid men ändrade mig och har öppnat den igen mot slutet av -2017. Påminnelserna om att FB vill dra pengar men inte kan, fortsätter. De besvarar inte klagomål.

Det kommer ibland ”respons” på inlägg var som helst på FB, som jag aldrig ens besökt. FB är påverkat av hackare.

Internet och allrahelst FB synes mig vara en av världens förbannelser som mot slutet kommer vara just det ”enorma trådverk” som profeter sett ska omspänna och linda in hela planeten.

Tillägg,  December -18 startade jag en ny sida mest ägnat släktingar i utlandet och flera gånger har inlägg försvunnit. Det kommer besked om att jag fått meddelande, men sen finns det inget. Konstigheter med ”messenger” också i relationen PC-mobil.