Karmalagen och ”övernaturligt”


Det finns bara ett lagråd som fungerar fullt ut.
Lagens beteckning är ganska välkänd men inte att den verkligen fungerar.
Mitt intresse, mina största kunskaper ligger sen ca 30 år inom det området, jag har deltagit i och sedermera modererat ett antal debatter inom filosofi, religion och ockultism. Länge sedan nu.
Själva deltagandet var mest positivt inom engelskspråkiga forum, inte de svenska där ”IT-trollen” sen länge har för starkt fäste och ofta demolerar debatterna och betraktelserna.
Trollen är ett känt fenomen och jag har i viss mån överraskats av att en god man, en Ön-handläggare och en jurist kan uppträda i samma låga mobb-form som trollen på nätet. De senare är oftast mellan 15 och 20 år, men de andra ska föreställa vuxna människor.

Eftersom jag delgett en del myndighetsfilurer en inblick i vad de har att se fram emot, några börjat svamla om ”hot” så är det ett ytterligare tecken på den låga mänskliga nivån som är ganska vanlig i Sverige särskilt bland alla bortskämda och oseriösa myndighetsfilurer numera.
Jag deltar inte i karmalagens verktyg med annat än att skriva och tala med folk.

”Ockultism”, det finns en del att läsa som är bra och mycket som är dåligt. Den hittills kanske mest berömda boken, av en italiensk advokat, Lino Sardos Albertini, är fin, men lämnar mer obesvarat än besvarat och är tyvärr motsägande på flera avgörande punkter där man jämför med Bibeln vilket annars är ovanligt i ockulta sammanhang att man öht gör.
Det vackra med Sardos bok är förhållandet till Bibelns lära och att denne advokat verkande särskilt i Italiens Högsta Domstol (enligt landets system) inte tycks ha noterat motsättningarna är beklagligt.
Jag varslas om kommande händelser, stora som små men ofta förstår jag inte varslen innan saken inträffat.
https://www.youtube.com/watch?v=z3K7vBdQ2Mk
(Med felaktig tidsangivelse, varsel ca kl 16.00, mordet ca 23.00 -på andra sidan gatan (Sveavägen))
Ibland ser jag på en människas beteenden vad denne har att förvänta sig, utan detaljer. Då har det slagit in på ett förbluffande sätt.
Jag har försökt förklara runt problemet med tidsaspekter och olika medvetenhetsplan som kan få oss att tro på fel sätt. Exempelvis det som förekommer i teveprogrammet ”det okända”.
På en del fenomen kan man inte ens sätta ord.

Min mormor var överbelastad av kontakter med andeväsen men i grunden en mycket god person som aldrig sa ett negativt ord till mig. Signe

Sådana kontakter kan medföra beteenden som resulterar i diagnoser om psykiska problem även fast de synliga och faktiska problemen är ytterst temporära. Men kontakterna kan också ge kroniska problem vilket dock inte verkar vara särskilt vanligt.

Mors jämnåriga kusin har dålig syn men är seende in i en parallell värld.
Hon ser ljusskimrande varelser. Hon är en mycket harmonisk, genomärlig snäll person och lever väl med sina krämpor och sin ledsyn.Gunvor
Min mor, som denna blogg handlar om, har visat att hon har kontakter och sanna varsel men inget intresse för orsakerna. Det bara är som det är för henne och jag tror inte hon grubblat över hur tex sanna varsel kan förekomma ens då hon var fullt frisk och ännu mindre numera då förmågan att reflektera starkt begränsas av sjukdomen.
Hon har dock meddelat bland annat ”jag kan flytta” andevägen och på 22 mils avstånd då jag grubblat över hur hon bör bo och att jag hört mycket om att man inte bör flytta en dement person alls.
Kontakten har förr varit än mer påtaglig, även på 55 mils avstånd.
Jag har till och med sett genom hennes ögon.
Jag tror att hon genom sina andliga ögon alltid kommer att känna igen mig, trots sin alzheimer. Till och med närminnet har fungerat i en del avseenden. Därmed inte sagt att dessa andliga ögon alltid kommer att verka eller dominera. Jag kan komma att drabbas av det hårda slag som ett icke igenkännande inneburit för många, men hela den här resan har varit följd av elände så jag kommer att klara även detta i så fall.

Då jag suttit med 100 år gamla brev och foton, sorterat och funderat, i mors bostad där det låg rätt rörigt på olika platser, många gamla Biblar med handskrifter i av avlidna släktingar, har jag samtidigt som jag känt lite kontakt med dessa, fått erfara en god mans fascism och ofredanden (en av de fem som varit under fem år)
En skarp kontrast.

Tom the Dancing BugVi låter här ”P” stå för karmalagen.

 I en annan, liten blogg, har jag berättat lite om mors speciella gåva som brukar ses som ”övernaturlig”.

https://profetior.wordpress.com/forlorade-synen-pa-ena-ogat-forklaringen-kom-i-ett-brev/

Drabbade /insatta kan kommentera -går till e-bok

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s